Здравейте колеги,напоследък когато е много студено нагревателя на задното стъкло не иска да се включи,а като се затопли малко времето навън и се включва без проблеми.Ако някой е имал същият проблем или знае как да се справя със ситуацията ще му бъда много благодарен да сподели.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нагревател задно стъкло
Collapse
X
-
Не мисля, че имаш проблем с подгрева на стъклото. Просто подгрева е пълна пародия и не върши никаква работа също както и парното. Сутринта на -14 неможа да разтопи скрежта по стъклото. Само се очертаха реотаните в средата на стъклото. Никаква полза няма от него.Last edited by Boby; d.m.y г., 22:20.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
-
Първото за което се сещам е да свалиш релето и да презапоиш спойките на силовата част, би трябвало да се оправи, прегледай си гнездото на релето за нагорели краища.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от daniseat Покажи съобщениеЕ да де,ама при мен въобще не се включи,само светва и веднага угасва символа.
TRIP функцията работи ли коректно?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от daniseat Покажи съобщениеО.К. Колега ще пробвам.А какво имаш впредвид за TRIP дали работи коректно?
Накратко - коректната работа на TRIP води до изключване на това предположение, като вероятна причина.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:15 ----------
[/COLOR]Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеДали не се нулира при всяко палене на колата?
Comment
-
При мен пък само нагревател за задното стъкло не мога да пусна.И да натискам копчето за задното нищо не става.Включва се като включа да размрази предното...така пуска и предно и задно. Само задно обаче не. И ако е топла колата времето на работа е мноооого кратко...тръгва и след наколко секунди се изключва и почва да си духа от където съм му задал на климатроника ?!? Ако пусна да размрази предното стъкло сутрин като е студено пак си тръгва и за задното и се задържа повече време но пак е недостатъно...само около реотаните се стапя и пак нищо не виждаш през задното стъкло.Last edited by mitkomeg; d.m.y г., 13:35.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеПри мен пък само нагревател за задното стъкло не мога да пусна.И да натискам копчето за задното нищо не става.Включва се като включа да размрази предното...така пуска и предно и задно. Само задно обаче не. И ако е топла колата времето на работа е мноооого кратко...тръгва и след наколко секунди се изключва и почва да си духа от където съм му задал на климатроника ?!? Ако пусна да размрази предното стъкло сутрин като е студено пак си тръгва и за задното и се задържа повече време но пак е недостатъно...само около реотаните се стапя и пак нищо не виждаш през задното стъкло.
Нормално трябва веднъж включени от бутона да се изключат след около 10 секунди само ако оборотите на мотора паднат под 1000.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment